Delta Pi 15 jaar!

15 jaar Delta Performance Improvement B.V. Beter bekend als Delta Pi. Wat in 2001 begon als een avontuur van vier collega’s is inmiddels uitgegroeid tot een team van een kleine twintig medewerkers die elke dag weer samen met de klant onder het motto ‘anders kijken, meer bereiken’ bedrijfsprestaties bij de klant verbeteren.

Ongewoon

De afgelopen jaren hebben we weer mogen bijdragen aan vele niet alledaagse, ongewone, uitdagingen. Zo hebben we werk mogen maken van het managen van de integrale veiligheid bij het grootste metroproject van het land, van het managen van de risico’s en de informatiebeveiliging rondom het beheer van alle pathologische gegevens in Nederland, van het risicomanagement rondom de introductie van nieuwe productietechnologieën bij de grootste staalproducent van het land en van het (RAM) prestatiemanagement bij het ontwerp en de bouw van de grootste zeesluis ter wereld.

Zomaar wat voorbeelden van ongewone uitdagingen waarbij bijzondere prestaties moeten worden geleverd nu en in de toekomst.

Gewoon

Daarnaast hebben we steeds weer en steeds meer bij mogen dragen aan de verdere professionalisering van het risicomanagement en assetmanagement binnen de overheid, semi-overheid en industrie. Ook onze inmiddels meer dan 200 werkjaren ervaring op het gebied van gestructureerd uitvoeren van diepgaande risico- en RAMS-analyses hebben we veelvuldig in mogen zetten. Daarnaast bleven we met opleidingen en trainingen op dit gebied het verschil maken.

Nu en in de toekomst

Werken aan het ongewone. We zijn er aan gewend, er mee vertrouwd. We zijn het gewoon. Het vraagt en blijft vragen om ‘anders kijken, meer bereiken’. Dit is voor de komende jaren weer ons motto waarbij we nog meer nadruk gaan leggen op het managen van het implementeren en institutionaliseren van prestatieverbetering.

Naast daar aan te werken samen met onze klanten betekent dit ook werken aan onszelf, als team. Het ongewone wordt immers nooit helemaal gewoon. Dit doen we onder de werktitel ‘Delta Pi: Adviseurs en managers in Prestatie- en Assetmanagement’.

Blijven Bijdragen

Zaterdag 15 november 2016 hebben we ons 15 jarig bestaan gevierd met medewerkers, partners en kinderen op ons kantoor in Vught. Even stilstaan bij wat we hebben bereikt om vervolgens weer aan de slag te gaan. We zijn er klaar voor de komende jaren samen weer vele gewone en ongewone uitdagingen te pakken!